Teilen
Veranstaltungsreihe

Amsterdam: Hollandse Kaasproeverij bij Henri Willig // Henri Willig Store, Amsterdam

Tickets kaufen für Amsterdam: Hollandse Kaasproeverij bij Henri Willig

Sichere dir jetzt deine Tickets für eine dieser Veranstaltungen:

 
Fever
ab 19,95 EUR
Amsterdam: Hollandse Kaasproeverij bij Henri Willig. Proef de ware smaak van Nederlandse kaas in het hart van Amsterdam!

Tickets
🎫 Toegangsticket - Regular


Highlights
🧀 Proef vijf traditionele Nederlandse kaassoorten - de lekkerste manier om een plek te ontdekken
👩‍🍳 Een Nederlands geklede gastvrouw vertelt je over kaas in de oude zolder van een authentieke kaaswinkel.
🍻 Bij de proeverij zijn twee drankjes inbegrepen om de kaassmaken aan te vullen. Kies uit bier, wijn of frisdrank.


General info
📅 Datum & tijd : Kies je gewenste datum en tijd rechtstreeks in het ticketvenster
Duur : Het is belangrijk om de volgende factoren in overweging te nemen bij het maken van een beslissing: de mogelijke gevolgen, de beschikbare informatie en de behoeften van alle betrokken partijen. Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kunnen we een weloverwogen beslissing nemen die het beste past bij de situatie. Hierbij moeten we ook rekening houden met eventuele risico's en onzekerheden die gepaard gaan met de beslissing. Kortom, de besluitvorming moet gebaseerd zijn op een grondige analyse en een evenwichtige afweging van alle relevante factoren.
📍 Locatie : Henri Willig Store


Beschrijving
Kom naar het bruisende hart van Amsterdam en verken de verrukkelijke wereld van Nederlandse kaas! Ga naar de historische zolder van de 'Cheese & More Shop' van Henri Willig en laat je meeslepen door authentieke klederdracht, vijf overheerlijke kazen en twee verfrissende drankjes naar keuze. Ervaar de unieke smaak van Nederland en ontdek waarom hun kaas wereldwijd bekend is. Mis dit niet! Ga ervoor!

📝 Extra info
  • Geniet van een presentatie gepresenteerd door een enthousiaste gastvrouw gekleed in typische Nederlandse klederdracht. Daarnaast wordt er een introductiefilm vertoond om je een beter inzicht te geven in het proces van kaasproductie. Profiteer bovendien van een korting van 10% in de winkel beneden, zodat je jouw favoriete kaas mee naar huis kunt nemen en de smaak van Nederland kunt blijven ervaren. Nog nooit eerder was het zo plezierig en heerlijk om de Nederlandse kaascultuur te ontdekken!

Derzeit keine Veranstaltungen: Amsterdam: Hollandse Kaasproeverij bij Henri Willig

Uns sind leider keine Veranstaltungen für die gewählten Suchkriterien bekannt.